Smo eden izmed vodilnih ponudnikov raznovrstnih, visoko kakovostnih in široko uporabnih izdelkov za vrtce, šole in športne ustanove. Na slovenskem trgu smo prisotni že vrsto let in vsa ta leta uspešno sodelujemo s svojimi partnerji. Poslovno tradicijo in dobre partnerske odnose ohranjamo s hitrim odzivom, prilagodljivostjo in nenehnim prizadevanjem za trajen uspeh.


Ukvarjamo se s prodajo igrač, didaktičnih pripomočkov, športne opreme, opreme za igralnice ter ostalih učnih in gibalnih pripomočkov.


Ekskluzivno v Sloveniji zastopamo francoski program Wesco, ki je namenjen vrtcem, osnovnim šolam, zavodom s prilagojenim programom, fizioterapijam, športnim društvom, domovom ostarelih in domači uporabi.


Poleg programa Wesco nudimo tudi igrače in pripomočke drugih evropskih proizvajalcev ter lastno blagovno znamko posteljnine za otroške ležalnike.


Prepričani smo, da boste v naši ponudbi našli vse, kar potrebujete. Mi pa se bomo potrudili, da bomo prisluhnili vašim željam in predlogom ter zagotovili uspešno sodelovanje.